Cijena je prihvatljiva: Ovo će biti najtraženije čizme u Zari

Ovakav model čizama jako je zahvalan za razne kombinacije. Hit obuća je trenutno dostupna u trgovinama i u online prodaji, a dobra vijest je da su dostupne sve veličine

1109

Čizme iznad koljena kotiraju visoko na ljestvici najprodavanijih modnih komada. Zato nije ni čudo da gigant high street mode Zara je izbacila ove jednostavne, ali neodoljive crne čizme iznad koljena za koje znamo da će biti rasprodane.

I cijena im je prihvatljiva – 117 KM, a ovakav model čizama jako je zahvalan za razne kombinacije. Hit obuća je trenutno dostupna u trgovinama i u online prodaji, a dobra vijest je da su dostupne sve veličine.

Još i prošle godine Zara je imala sličan model čizama koji je dolazio i u crnoj i u crvenoj boji, koja je ipak rezervirana za one malo hrabrije. Dobar materijal, savršena dužina sare te stabilna peta od 6 centimetara čine ovu čizmu toliko dobrom.

Također, ovaj model se zbog boje lako kombinira, a jednako profinjeno izgleda i u kombinaciji s kraćim haljinama, tunikama, suknjama, ali i uz široke hlače i trapezice gdje ove čizme vizualno postaju gležnjače.