Kraj godine uvijek budi posebne osjećaje. Kako se približavamo novogodišnjim praznicima, tako je i efurija sve veća, a Coolstyle baš se potrudio da kod svojih vjernih čitatelja, u predstojećim danima, probudi one najljepše.

Poštovani čitatelji, želimo Vas obavijestiti da će cijeli predstojeći mjesec – decembar na našem portalu biti u znaku darivanja.

Pregršt je toga što smo pripremili za Vas, od kozmetike, torbi, nakita, vaučera za spa tretmane, slatkiša, poklon paketa za kućne ljubimce…

Pa krenimo redom:

Naš poznati kozmetički brand “Dr. Pasha”, poklanja našim čitateljima svoju kvalitetnu kozmetiku, koja je zasnovana na prirodnoj bazi.

Tu je i “Lovely bags”, mnogim trendsetericama omiljeni brand torbica iz Tomislavgrada, koji će jednu našu čitateljicu obradovati ovim prelijepim aksesoarom.

I za one koji dan ne mogu zamisliti bez čokoladnih delicija imamo rješenje, a ono se jednostavno zove – “Mak Zara”. Vrijedni uposlenici ove male slatke manufakture našim čitateljima poklanjaju slasne pakete, kojima je teško odoljeti.

Azra Avdić, koja stoji iza branda “Art Azra”, Sarajka koja izrađuje zanimljiv nakit, poklonit će pet kompleta ogrlica i naušnica.

Želite li zaroniti u svijet opuštanja i njege, za to će se pobrinuti profesionalno osoblje luksuznog “Herbal Spa Centra”, koji našim čitateljima nude poklon – vaučere.

A, da se i Vaši ljubimci dragi naši čitatelji, u predstojećim danima ne bi osjećali zapostavljeno, tu je “Toby Pet shop”, koji će pokloniti pakete sa hranom, a namijenjeni su  psima i mačkama.