Slavna pjevačica Beyoncé u svom dokumentarnom filmu “Homecoming,” koji govori o njenom prošlogodišnjem nastupu na Coachelli, otkrila je neke detalje iz privatnog života koji su javnosti do sad bili nepoznati.

Trudnoću je opisala iznimno teškom jer je razvila preeklampsiju, stanje povišenog krvnog pritiska sa proteinima prisutnim u mokraći.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

– Tijelo je pretrpjelo više nego što sam mislila da može. Tokom porođaja, jednoj od mojih beba nekoliko puta zastalo je srce zbog čega sam završila na hitnom carskom rezu – kazala je Beyoncé.

Pjevačica je na dan porođaja bila teška 98 kilograma, a kako bi se vratila u formu, počela je sa gladovanjem.

– Kako bih smršala, moja prehrana nije sadržavala hljeb, ugljikohidrate, šećer, mlijeko, meso, ribu, alkohol. Gladovala sam. Definitivno sam pretjerala i nikada, ali nikada sebi više ne bih to dopustila. Osjećam se kao nova žena u novom poglavlju svog života i ne pokušavam više biti ono što sam nekada bila. Tako je lijepo kada ti djeca preokrenu život – izjavila je.

Unatoč tome što je uspjela izgubiti većinu kilograma nakupljenih u trudnoći, priznala je da se naučila nositi sa svojom zaobljenijom figurom.

– Danas su moje ruke, ramena, grudi i bedra zaokruženiji. No ne opterećujem se time, mislim da je to nešto što je stvarno – poručila je.

Pjevačica je 2017. trebala nastupati na Coachelli, ali je nastup odgodila za narednu godinu upravo zbog neočekivane trudnoće. Nastupom prošle godine najavila je svoj povratak na pozornicu, a to je bio i povod za snimanje ovog dokumentarnog filma.

“Homecoming” uključuje i do sada neviđene fotografije i kućne snimke iz života pjevačice.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on