Trenutno najpopularniji film “Južni vetar”, reditelja Miloša Avramovića, ove nedjelje počet će sa prikazivanjem u multiplexu Cinema City.

Svečana premijera, kojoj će prisustvovati glumačka i autorska ekipa filma, bit će upriličena sutra – 2. novembra sa početkom u 20 sati.

Film, koji je za samo sedam dana prikazivanja u Srbiji vidjelo 150.000 gledalaca, pretenduje da postane novi kino hit i u Bosni i Hercegovini.

– Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji, dobrih i loših momaka sa uličnog asfalta, stiže uzbudljiva filmska priča nastala iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisana autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje, koja oslikava suštinsku borbu između dobra i zla. Istovremeno to je poučna priča upućena mladim ljudima, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor – istakli su iz Cinema Cityija.

Glavni glumac Miloš Biković pojavljuje se u potpuno drugačijoj ulozi, kao opasan momak sa beogradskog asfalta koji upada u rizičnu igru sa okorjelim kriminalcima u surovom okruženju.

Glavne uloge u ovom uzbudljivom akcionom trileru, pored Miloša Bikovića, tumače Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, kao i Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.